KraamTENS - Wie zijn Wij?

 Wie zijn wij?

 

Ralf van Kempen

KraamTENS.nl is een webwinkel Zorg voor Thuis. Wij richten ons op mensen die hun gezondheid belangrijk vinden en zelf willen bijdragen aan het verbeteren van hun gezondheid en kwaliteit van leven.

 

Wij doen dit door innovatieve producten op de markt te brengen die de mensen zonder tussenkomst van arts of specialist aan mogen en kunnen schaffen, eerlijke en kundige voorlichting te geven over de producten. Ook bij vragen achteraf kunt u bij ons terecht. Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen!

 

Als anesthesieverpleegkundige kom ik geregeld in contact met patiënten en ik weet dat er soms meer mogelijkheden zijn dan men krijgt aangereikt. Ik zoek daarom producten die aanvullend werken aan de reguliere aangeboden therapieën. 
Net zoals in het ziekenhuis, als ik assisteer bij het prikken van een epidurale catheter om de weeënpijn van de kraamvrouw op te vangen of als ik de aanstaande moeder en vader mag bijstaan bij een keizersnede, kan ik persoonlijk weinig doen om eventueel ongemak weg te halen. Met het aanbieden van deze innovatieve producten hoop ik wel bij te kunnen dragen aan het verbeteren van uw situatie en deze meer draaglijk te maken. 

 

Al onze producten worden aangeboden via de website www.zorgvoorthuis.nl 

 

 

 

Laden...